Εξόρμηση για το περιβάλλον oργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη


Δενδροφύτευση και καθαρισμός στο Άλσος Αγ. Φιλίππου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 9:00 το πρωί από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας– Αγ.Ι.Ρέντη.

Όπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: «Πρόκειται για το ετήσιο κάλεσμα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης επισκεπτών και κατοίκων του Δήμου με τίτλο “Το Άλσος ανήκει σε όλους”. Οι δράσεις περιλαμβάνουν: δενδροφυτεύσεις με φυτά που προέρχονται από το φυτώριο του Δήμου, καθαρισμό του χώρου από ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια, καθώς και εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου από εξειδικευμένα συνεργεία. Κάθε δραστηριότητα της Διεύθυνσης
Πρασίνου του Δήμου εκτός από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επικεντρώνεται και στην ενίσχυση των συμμετοχικών διαδικασιών μέσω του εθελοντισμού.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφορικά με την εκδήλωση είπε: “Σε έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου του Λεκανοπεδίου Αττικής, κάθε χρόνο καλούμε και συναντούμε τους δημότες μας σε δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης. Το Άλσος του Αγίου Φιλίππου και οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του Δήμου μας, αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση, για συμμετοχή και εθελοντική δράση ανεξαρτήτως ηλικίας».

Info
Άλσος Αγίου Φιλίππου
Είσοδος από την οδό Παντειχίου
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ώρα συνάντησης: 9:00 π.μ.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση