Το Συνέδριο στις 3-4 Νοεμβρίου θα είναι κρίσιμο στο επίπεδο ανταπόκρισής μας στην κοινωνία


Είναι επώδυνη η παραίτηση ενός κορυφαίου υπουργού και μάλιστα τέτοιες στιγμές -μια συγκυρία κρίσιμη- για ένα ζήτημα -όπως είναι η συμφωνία των Πρεσπών- στο οποίο υπήρξε αρχιτέκτονας, δήλωσε ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Σπύρος Δανέλλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, αναφερόμενος στην παραίτηση του κ. Νίκου Κοτζιά.

Η αξιωματική αντιπολίτευση -πρόσθεσε ο κ. Δανέλλης- πρέπει να μας πει, αν θεωρούσε επιτυχημένο τον πρώην υπουργό κ. Κοτζιά, ποτέ δεν συμφώνησε μαζί του και τώρα που ο κ.Κοτζιάς παραιτήθηκε πρέπει να μας πει η ΝΔ γιατί κόπτεται.  Και επεσήμανε ότι του είναι αδιανόητη αυτή του είδους άσκησης αντιπολίτευσης, κάθε κόμμα κερδίζει την αξιοπιστία του, συμπλήρωσε, άρα κερδίζει στην κοινωνία αν έχει μια σταθερότητα αντίληψης και αυτή είναι κατανοητή στην κοινωνία.

Ερωτηθείς για το αν η πορεία του κόμματος «το ΠΟΤΑΜΙ» θα είναι αυτόνομη στις επόμενες εκλογές ο κ. Δανέλλης είπε ότι, αυτή είναι η επιδίωξη και αυτός είναι ο στόχος και το αν μπορούμε να το πετύχουμε αυτό εξαρτάται από την ανταπόκριση που θα έχουμε στους πολίτες, συμπληρώνοντας ότι το Συνέδριο του κόμματος στις 3-4 Νοεμβρίου θα είναι κρίσιμο και σε αυτό το επίπεδο, ανταπόκρισής μας δηλαδή στην κοινωνία.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση