Το πιθανότερο, να γίνουν οι εθνικές εκλογές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές τον Μάιο


Ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Νίκος Χουντής, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη, δήλωσε: Το πιθανότερο σενάριο εθνικών εκλογών είναι να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Στην εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών εκτίμησε ότι προβάλλεται υπαρκτός ο κίνδυνος να είναι ενισχυμένες οι ακροδεξιές δυνάμεις σε πολλές χώρες. Η ΕΕ όντως βρίσκεται σε μια ασταθή κατάσταση, δεν έχει ξεπεραστεί η οικονομική κρίση και αυτό είναι το κοινωνικό θερμοκήπιο που ενισχύει την ακροδεξιά, ενώ παράλληλα υπάρχει και το μεταναστευτικό- προσφυγικό πρόβλημα. Η ΕΕ του νεοφιλελευθερισμού και του αυταρχισμού δεν έχει μέλλον ως Ευρώπη ισοτίμων λαών και χωρών, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν διώκονται τα μέλη της ΛΑΕ ο κ. Χουντής είπε ότι διώκεται ο επικεφαλής της ΛΑΕ και κατά συνέπεια η ΛΑΕ στην υπόθεση των πλειστηριασμών, είναι γεγονός λοιπόν ότι υπάρχει πολιτική δίωξη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν παράπονα ότι δεν προβάλλονται οι απόψεις της ΛΑΕ από τα ΜΜΕ.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση