Β. Λεβέντης: Όταν η χώρα κινδυνεύει, η Μακεδονία ξέρει να δίνει απαντήσεις


Επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε δηλώσεις του μετά τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για τη χώρα μας».

Όπως εξήγησε, «το μακεδονικό το ξεπουλάει η κυβέρνηση, δίνει το όνομα τη γλώσσα και την εθνότητα, δηλαδή ότι ζητούσαν οι Σκοπιανοί τα τελευταία 25 χρόνια. Τα δίνει όλα ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης, από την πλευρά του, λέει πως δεν δίνει τη γλώσσα και τη εθνότητα, αλλά για το όνομα δεν δεσμεύεται. Η Μακεδονία είναι μπροστά σε ένα μεγάλο γύρο προδοσίας».

Ο Βασίλης Λεβέντης προσέθεσε ότι η Ένωση Κεντρώων, «είναι μικρό, αλλά έντιμο και ταπεινό κόμμα που αγωνίζεται για να εμποδίσει την προδοσία της Μακεδονίας» και «καλεί τους πολίτες της Μακεδονίας να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Οι πολίτες δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και να πηγαίνουν από τον Άννα στον Καΐάφα. Η κυβέρνηση καταστρέφει και η ΝΔ να έρθει στο πόδι της και εκείνη θα καταστρέψει. Όταν η χώρα κινδυνεύει, η Μακεδονία ξέρει να δίνει απαντήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση