Το ΚΙΝ.ΑΛ να φροντίσει να δώσει τα χρωστούμενα στον ελληνικό λαό (audio)


Είναι βέβαιο ότι τον λόγο για την υπόθεση Παπαντωνίου τον έχει η δικαιοσύνη, να δούμε τι θα αποφασίσει για το θέμα, δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτά είναι τα απομεινάρια της κακοδιαχείρισης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ΚΙΝ.ΑΛ να φροντίσει να δώσει τα χρωστούμενα στον ελληνικό λαό από τα δάνεια που έχει πάρει, γιατί έχει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια που δεν θα τα αποπληρώσει ποτέ, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει και λίγα σε αυτή τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ που θέλει να ονομάζεται και ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά δεν έχω δει καμία αλλαγή να υπάρχει μέσα στις τάξεις του όσον αφορά τα στελέχη του, τα ίδια στελέχη που κυβερνούσαν πριν από χρόνια, τα ίδια εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα της οικονομίας και το ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν χρειάζεται η περικοπή των χαμηλών συντάξεων, και από εκεί και πέρα να εξορθολογίσουμε το δημόσιο όπου υπάρχει πολύ μεγάλο «λίπος»,  οι παραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι να επιβραβευθούν και όσοι δεν εργάζονται, ή θα πρέπει να βρεθεί ένα πόστο εργασίας στο δημόσιο για να δουλέψουν, αλλά αν είναι υπεράριθμοι στο δημόσιο ας αναζητήσουν την τύχη τους στην ιδιωτική οικονομία, δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός αργόμισθους στο δημόσιο, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση