Έπρεπε “χθες” να είχαν γίνει προσλήψεις (audio)


Ψηφίσαμε τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια, αλλά ουσιαστικά δεν πρόκειται για παροχή της κυβέρνησης αλλά για κλεμμένα από μια σειρά μέτρων που πάρθηκαν για να μειωθεί η εργατική δύναμη και να πάνε στον κορβανά του χρέους, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Ερωτηθείς για προσλήψεις στην Υγεία και Παιδεία ο βουλευτής είπε ότι έπρεπε «χθες» να είχαν γίνει προσλήψεις και πρωτοστατούμε στο αίτημα για προσλήψεις εκπαιδευτικών, νοσηλευτικού και επιστημονικού προσωπικού. Αλλά δεν ικανοποιούνται οι προσλήψεις αφού πρόκειται για επικουρικό προσωπικό σε θέσεις που παρουσιάζονται ελλείψεις, σημείωσε.

Ερωτηθείς για τη συμφωνία Κράτους- Εκκλησίας ο κ. Κατσώτης είπε ότι πρόκειται για μια συμφωνία που στην ουσία έρχονται πιο κοντά Εκκλησία και Κράτος, είναι ένας πιο σφιχτός εναγκαλισμός μεταξύ τους με την δημιουργία ενός κοινού ταμείου, κάτι ανάλογου με το ΤΑΙΠΕΔ.

Αναφερόμενος στην αλλαγή της συνταγματικής αναθεώρησης ο βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι η στόχευση της ίδιας της αναθεώρησης είναι να εξασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και η συνέχεια της κυβερνητικής πολιτικής και η ίδια η αναστύλωση του κύρους αυτού του αστικού πολιτικού συστήματος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση