Στη φυλακή ζευγάρι ακροδεξιών στη Βρετανία που βάφτισε το παιδί του «Αδόλφο»
ΚΟΣΜΟΣ23:48 12.11.2018(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 23:50 12.11.2018) Λήψη σύντομου urlΝοσταλγοί του Ναζισμού και του Αδόλφου Χίτλερ, δύο γονείς που ποζάρουν κρατώντας το μωρό τους και μια σημαία με τη σβάστικα, βρίσκονται πλέον στη φυλακή. Χαιρετούσαν ναζιστικά και φέρονται να έχουν σχέσεις με παράνομη βρετανική ακροδεξιά οργάνωση .Τρεις άνθρωποι καταδικάστηκαν για συμμετοχή στον απαγορευμένο νεοναζιστικό όμιλο «Εθνική Δράση» (National Action).
Ο Άνταμ Τόμας, 22 ετών και η Κλόντια Πατατάς, 38 ετών, καταδικάστηκαν από κοινού με τον 27χρονο Ντάνιελ Μπογκούνοβιτς ειδικότερα ως μέλη της οργάνωσης, αφού ανήρτησαν εξυμνητικά μηνύματα για τον Χίτλερ
Παράλληλα σύμφωνα με το BBC ανήρτησαν φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ως μέλη της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν, ενώ έκαναν τον ναζιστικό χαιρετισμό.
Η κρεβατοκάμαρά του ζευγαριου που συνελήφθη, ήταν εφοδιασμένη με όπλα, μαχαίρια, βαλλίστρες, ένα τσεκούρι κάτω από το κρεβάτι, ένα στιλέτο ναζιστικού στυλ.
Μαξιλάρια διακοσμημένα με σβάστικες κοσμούσαν το σαλόνι, ενώ οι δύο γονείς φαίνονται να ποζάρουν σε φωτογραφίες κρατώντας το μωρό τους και μια σημαία με τη σβάστικα.Πηγή

Απάντηση