Τα καρφιά του Περρή στον Φουρθιώτη. “Ο άγγελος και το μεροκαματάκι”Αυτό το χιουμοράκι του Περρή το ξέρω πολύ καλά. Πολλές φορές γελάω μαζί του. Άλλες πάλι το θεωρώ περιττό.
Δεν με νοιάζει αν τα γράφει για τον Φουρθιώτη ή για οποιονδήποτε άλλο. Άλλωστε δεν είμαι απο εκείνους που έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον Μένιο. Ούτε βεβαίως και με τον Περρή.
Ωστόσο θεωρώ μεγάλη κατινιά να είναι κάποιος στη γωνία ή στον γκρεμό… και να βρίσκεις τότε την ευκαιρία να τον βαρέσεις.
Λές και περίμενε ο Βαγγελάκης να γίνει η στραβή. Λές και του την είχε φυλαγμένη…
Κακό αυτό. Το λές και απωθημένο. Γιατί Βαγγελάκη; Τι έχει συμβεί μεταξύ σας… Γιατί δεν τα γράφεις όλα;
Προφανώς και αναφέρεσαι με τρόπο στην περσινή διαμάχη που είχες στα δικαστήρια με τα ασφαλιστικά μέτρα που σου είχε καταθέσει για να μην χρησιμοποιείς την εικόνα του στις εκπομπές σου ε;
Προφανώς θυμάσαι τις συχνές επισκέψεις σου στην Ευελπίδων ε;
Μάλλον το κρατούσες μέσα σου ε;
Πάντως αν θες την γνώμη μου… ξεπέρασε τα αυτά. 60αρίζεις… και είναι κακό ρε φίλε να έχεις τέτοια απωθημένα…
 
Υ.Γ Κρατάει χρόνια αυτή η …κολόνια μεταξύ του Βαγγέλη Περρή και του Μένιου Φουρθιώτη…Πριν ακριβώς δύο χρόνια είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο τότε παρουσιαστής του Epsilon.Να θυμίσουμε ότι από την τηλεοπτική περίοδο 2016-17 οι δυο πλευρές «μονομαχούσαν» μέσω των εκπομπών τους, με τα καυστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν, ενώ, λίγο πριν η εκπομπή «Rodeo» κάνει πρεμιέρα για την χρονιά τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, τόσο κατά του Βαγγέλη Περρή, όσο και κατά του ΣΚΑΙ, ζητώντας να μην αναφέρεται το όνομά του, ούτε να προβάλλονται φωτογραφίες του.Πηγή

Απάντηση