Ντογιάκος: Δεν είχα δεχθεί απειλές, ούτε χειρίζομαι κάποια σοβαρή υπόθεση
Σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν χειρίζεται αυτή την περίοδο κάποια σοβαρή υπόθεση που θα μπορούσε να έγινε αιτία να στοχοποιηθεί.«Από τύχη δεν εξερράγη ο μηχανισμός και δεν κινδύνεψαν άνθρωποι», λέει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος που ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα από την Αστυνομία για τη βόμβα που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ — ΜΠΕ.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστηρίζει ότι δεν είχε δεχθεί απειλές ή προειδοποιητικά μηνύματα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο τρομοκρατών.
«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ», λέει ο κ. Ντογιάκος.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που στο παρελθόν έχει χειριστεί σοβαρές υποθέσεις όπως αυτή της Χρυσής Αυγής, υπηρετεί για περισσότερα από 30 χρόνια στο Σώμα και είχε εκλεγεί για δύο θητείες από τους συναδέλφους του στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών.
Διαβάστε επίσης: Ποιες μεγάλες υποθέσεις έχει χειριστεί ο Ισίδωρος ΝτογιάκοςΠηγή

Απάντηση