Αμερικανική εταιρεία δωρίζει όπλα στους εργαζομένους για τα Χριστούγεννα
ΚΟΣΜΟΣ23:39 14.11.2018(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 23:41 14.11.2018) Λήψη σύντομου urlΜια τοπική εταιρεία στο Χόρτονβιλ του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, έκανε δώρο στον κάθε ένα από τους υπαλλήλους της ένα όπλο ως δώρο διακοπών.Έκπληκτοι έμειναν οι υπάλληλοι εταιρείας που παράγει αλεξίσφαιρα τζάμια στις ΗΠΑ.
Η ηγεσία της εταιρείας έδωσε στον καθένα από τους υπαλλήλους του μια κάρτα δώρου, την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν ένα όπλο της επιλογής τους.
«Αποφασίσαμε να δωρίσουμε από ένα όπλο στους υπαλλήλους γιατί θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι οι υπάλληλοί μας ήταν ασφαλείς. Επίσης θεωρήσαμε ότι το όπλο θα ήταν ένα διασκεδαστικό και αξέχαστο δώρο για την ομάδα» τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Sputnik.

HORTONVILLE, Wis. — BenShot, a Wisconsin glassmaking company, gifted all their employees with handguns for Christmas.WHERE DO I APPLY?! 👌🏼🇺🇸 pic.twitter.com/5F8M5oCFMH
— Jesse Ryan USA (@JesseRyanUSA) November 14, 2018

​«Τώρα, έχουμε ένα ολόκληρο ένοπλο προσωπικό», πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν ανησυχεί για τη βία στο χώρο εργασίας επειδή η επιχείρησή του αποτελείται από ένα μικρό αριθμό εργαζομένων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλο στενά.
«Οι υπάλληλοι ενθουσιάστηκαν» επισήμανε την ίδια στιγμή.Πηγή

Απάντηση