»Η Ελληνική Πολιτεία και η Εκκλησία της Ελλάδος στέκονται στο πλευρό σας»

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018


siroiakobitis pavlopoulos 6

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Συροϊακωβίτη Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής κ. Ιγνάτιο – Εφραίμ Β’ είχε σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Να αναφερθεί ότι τον Συροϊακωβίτη Πατριάρχη συνόδευε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον επικεφαλή της Συροϊακωβιτικής Εκκλησίας για την επίσκεψή του και του προσέφερε ένα ενθύμιο με το Εθνόσημο της Προεδρίας, τονίζοντας ότι: »η Ελλάδα, η Ελληνική Πολιτεία και η Εκκλησία της Ελλάδος στέκονται στο πλευρό σας».

Από την πλευρά του ο Συροϊακωβίτης Πατριάρχης ευχαρίστησε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την θερμή υποδοχή και μεταξύ άλλων ανέφερε: »Έχω ένα βιβλίο για εσάς, ξέρω ότι είστε σπουδαίος επιστήμονας. Αυτή είναι η ιστορία του κόσμου, συγγραφείσα από έναν εκ των προκατόχων μας τον 12ο αιώνα και περιλαμβάνει όλους τους αγώνες μας για την διατήρηση της Ορθοδοξίας, η οποία υφίσταται τόσες επιθέσεις όλους αυτούς τους αιώνες. Όλοι αυτοί οι αγώνες όμως, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο δυνατή πρέπει να είναι η μαρτυρία μας, πόσο ο Κύριος είναι κοντά μας και πόση αξία έχει ο αγώνας μας για την διατήρηση της Χριστιανοσύνης».

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1

siroiakobitis pavlopoulos 1


Εμφανίσεις: 1
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση