Θα είμαστε έτοιμοι να μετάσχουμε με τις δικές μας δυνάμεις στις εθνικές εκλογές


Θα είμαστε έτοιμοι στις ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαίου, αλλά και θα είμαστε έτοιμοι να μετάσχουμε όταν χρειαστεί με τις δικές μας δυνάμεις στις εθνικές εκλογές. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση που έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα συμφέροντα των ισχυρών, είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη.

Η ΝΔ έχει μπει στο δρόμο να γίνει ορφανοτροφείο με τον τίτλο Νέα Δημοκρατία και να περιμαζεύει όλους εκείνους που περιφέρονται από εδώ και εκεί, αλλάζουν κομματικά πρόσωπα, σημείωσε ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στις υποψηφιότητες Πανούτσου και Τατσόπουλου. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί την ιστορική διαδρομή του κόμματος που έχει αναλάβει και δέχεται στις τάξεις του κόμματος, όπως έκανε και παλιότερα ο κ. Σαμαράς με τους ακροδεξιούς, διάφορα περίεργα στοιχεία, επεσήμανε. Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να έχει ορίσει στις προηγούμενες εκλογές βουλευτή Επικρατείας της άτομο που είχε αλλάξει πριν τρία κόμματα, αυτό είναι ντροπή και θα έφριττε ο Κ. Καραμανλής, ο ιδρυτής της παράταξης.

Αναφερόμενος στην επιλογή υποψηφίου για τον Πειραιά ο κ. Αντώναρος είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ναυάγιο για τη ΝΔ, ένα ναυάγιο στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν πόλεις όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο και άλλες όπου η ΝΔ δεν μπορεί να καταλήξει, γιατί δεν αρέσουν οι υποψήφιοι στο στενό κύκλο του Μητσοτάκη και τους αδαείς συμβούλους του, όπως επεσήμανε ο κ. Αντώναρος.

Βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να φέρει στα δικά του μέτρα, λίγο απολιτίκ, λίγο νεοφιλελεύθερο, λίγο προς πολύ ακροδεξιό, επιλογές του και θα κριθεί και πιστεύω ότι θα κριθεί σκληρά από το εκλογικό Σώμα την ώρα της κάλπης, εκτίμησε ο κ. Αντώναρος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση