Κλιμάκιο του Τμ. Ανθρωποκτονιών του Λ.Σ. στη Ρόδο για το θάνατο της φοιτήτριας (video)


Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στα βράχια σε θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο. Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή. Τα πρώτα στοιχεία των ερευνών όχι μόνο δεν δείχνουν αυτοχειρία αλλά παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η κοπέλα είναι ημεδαπή φοιτήτρια του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και αναγνωρίστηκε από τον πατέρα της.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της 21χρονης, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ στην περιοχή βρίσκεται ήδη από χθες κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η νεαρή φοιτήτρια, είχε βρει το θάνατο την προηγούμενη ημέρα, ενδεχομένως κάπου στην πόλη, και κατόπιν μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Ήδη λαμβάνονται καταθέσεις από πρόσωπα του περίγυρου της, καθώς και κάποιοι γνωστοί Ροδίτες, με τις έρευνες να εστιάζονται σε δυο συγκεκριμένα στέκια της πόλης Ρόδου.

Από την έρευνα στο σπίτι της δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες, ωστόσο φως αναμένεται να ρίξει η άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου που έχει ήδη παραγγελθεί.

Η σορός της θα μεταφερθεί την Τρίτη στο Διδυμότειχο από όπου κατάγεται.

Πηγή ΕΡΤ, ρεπορτά Α. Μιαούλης

Σχετική είδησηω

Σε φοιτήτρια ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Ρόδο – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση