Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Χαλάνδρι


Στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, θα προβληθούν 18 βραβευμένες ελληνικές ταινίες του φετινού 41ου Φεστιβάλ – 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο σινεμά Αθηνά Piscines Ideales στο Χαλάνδρι (Σολωμού 18, Πλατεία Χαλανδρίου).

Αυτό προέκυψε ύστερα από τη συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου με το πρόγραμμα «Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει». Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι προβολές ξεκινούν στις 8μμ και τελειώνουν στις 11μμ.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Οι φίλοι και οι φίλες της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν στο σινεμά Αθηνά Piscines Ideales εννιά ταινίες την Πέμπτη και εννιά την Παρασκευή ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος προβολών της δεύτερης μέρας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή τού Φεστιβάλ Δράμας, Αντώνη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών, ιστορικό και κριτικό κιν/φου, Δημήτρη Καλαντίδη και τους βραβευμένους για τις δημιουργίες τους στο φετινό φεστιβάλ σκηνοθέτες Βασίλη Κεκάτο και Νικολέττα Λεούση».

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

 

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση