Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο για την δολοφονία της 21χρονης


Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο της 21 φοιτήτριας στην Ρόδο.

Η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορούμενων (19χρονος και 21χρονος) διήρκεσε πάνω από 6 ώρες. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε γύρω και μέσα στο δικαστήριο. Κάποιοι έφτασαν κοντά στο γραφείο της ανακρίτριας αλλά απωθήθηκαν. Ο 21χρονος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Στη δικαιοσύνη, για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media εις βάρος της 21χρονης φοιτήτριας, προσφεύγει η πολιτική αγωγή της οικογένειας Τοπαλίδη.

«Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Α. Μιαούλης

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση