Νετανιάχου: Μην μας κάνει κήρυγμα ο Ερντογάν που έχει υπό την κατοχή του τη βόρεια Κύπρο
ΚΟΣΜΟΣ10:57 23.12.2018(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 11:01 23.12.2018) Λήψη σύντομου urlΣτην επίθεση του Τούρκου προέδρου απάντησε ο Νετανιάχου, απορρίπτοντας το «κήρυγμα» από τον Ερντογάν «που έχει υπό την κατοχή του τη βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά στα κουρδικά χωριά», όπως είπε.«Πυρά» αντάλλαξαν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τον Τούρκο πρόεδρο, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει ότι οι Εβραίοι στο Ισραήλ κλωτσούν γυναίκες και παιδιά που κείτονται στο έδαφος.
«Οι Εβραίοι στο Ισραήλ κλωτσούν ανθρώπους που κείτονται στο έδαφος. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι δεν κλωτσούν άνδρες, αλλά επίσης και γυναίκες και παιδιά, όταν πέφτουν στο έδαφος», είπε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.
«Αλλά ως μουσουλμάνοι, θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, εάν έχουν το κουράγιο να μας αντιμετωπίσουν και θα τους δώσουμε ένα μάθημα», σημείωσε σύμφωνα με την «Times of Israel».
Από την πλευρά του ο Νετανιάχου, χωρίς να αργήσει να απαντήσει, είπε: «Ο Ερντογάν που έχει υπό την κατοχή του τη βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά στα κουρδικά χωριά, εντός και εκτός Τουρκίας δεν θα έπρεπε να κάνει κήρυγμα στο Ισραήλ».

Erdogan – the occupier of northern Cyprus, whose army massacres women and children in Kurdish villages, inside and outside Turkey – should not preach to Israel.
— Benjamin Netanyahu (@netanyahu) December 22, 2018Πηγή

Απάντηση