“Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά!”


Ειρηνοδρομία που θα στηρίξει το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Θα έχει ως κεντρικό μήνυμα: «Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά!»

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Όπως ανακοίνωση η οργανωτική επιτροπή: «Η Ειρηνοδρομία 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της. Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 12/05/19.

Η Ειρηνοδρομία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος(ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συν-διοργάνωση με το αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Αττικής. Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ».

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση