Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές γίνεται…κόμικ


Η  Αλεξάνδρια Οκάσιο – Κορτές «πρωταγωνιστεί» σε ένα νέο κόμικ με τίτλο «Alexandria OcasioCortez and the Freshman Force» το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στις 15 Μαΐου από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Devil’s Due Comics. Στο κόμικ συμμετέχουν γνωστοί δημιουργοί όπως η Τζιλ Τόμσον (Scary Godmother) και ο Χοσέ Γκαριμπάλντι (LEGO Movie 2), και θα περιλαμβάνει μια ανθολογία από διηγήματα στα οποία η Κορτές επιδίδεται σε ηρωικές περιπέτειες. Η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο δεν έχει εγκρίνει επίσημα το κόμικ, αν και είναι γνωστό ότι λατρεύει το είδος.

Ο εκπρόσωπος των εκδόσεων Devil Τζος Μπλέιλοκ, δηλώνει πως το κόμικ αυτό σατιρίζει την Ουάσινγκτον και δεν χαρίζεται σε κανέναν. «Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Οκάσιο- Κορτές έχει γίνει ο ανεπίσημος ηγέτης της νέας γενιάς και έχει προκαλέσει τη ζωή στην Ουάσινγκτον κι αυτό αντανακλάται στον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν οι άνδρες και οι γυναίκες που συμβάλλουν στο έργο αυτό», εξηγεί ο Μπλέιλοκ. «Ενώ δεν συμφωνούμε όλοι με τα πάντα, μοιραζόμαστε έναν κοινό ενθουσιασμό για τον φρέσκο αέρα που φέρνει η Κορτές στο νέο Κογκρέσο.»

Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να υποστηρίξει την USO και την RaicesTexas.org, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δεσμεύεται να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε οικογένειες μεταναστών και πρόσφυγες.

ΠΗΓΗ: Thefader

 

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση