Μαρτίνς: Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα
AΘΛΗΤΙΚΑ00:13 01.03.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 00:15 01.03.2019) Λήψη σύντομου urlΜε αυτή την ατάκα αιτιολόγησε ο προπονητής του Ολυμπιακού την ήττα – αποκλεισμό με 1-0 από τη Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως ήταν φυσικά, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο, αλλά δεν θέλησε να ρίξει κάπου την ευθύνη, σημειώνοντας απλά ότι η ομάδα δεν είναι αποτελεσματική.
Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν το τι έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο, ώστε να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, λέγοντας πως «σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί δεν δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα για να το κάνουν. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ο στόχος χάθηκε, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες για τη δουλειά που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξαν όλο τους το πάθος για να νικήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν στο μυαλό μας να σταματήσουμε εδώ».
Για το ποιος φταίει για το αποτέλεσμα, τόνισε ότι «στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά όχι την ένταση που έπρεπε. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα και τα δώσαμε όλα. Δεν μπορώ να δώσω κάπου την ευθύνη. Είναι άριστες οι συνθήκες που δουλεύουμε ο πρόεδρος μας τα έχει δώσει όλα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η πρόθεση μας είναι να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.»
Τέλος, για το τι θα άλλαζε στην αρχική 11άδα, ανέφερε ότι «τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η αποτελεσματικότητα μας λείπει και γι’ αυτό μιλάμε από την αρχή της χρονιάς και μας έχει κοστίσει πολλές νίκες και προκρίσεις. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα.»Πηγή

Απάντηση