Στροφή για την… Ειρήνη Στεριανού: Συμμετέχει στην ταινία «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 5»
ΕΛΛΑΔΑ19:11 18.04.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 19:14 18.04.2019) Λήψη σύντομου urlH νεαρή κοπέλα έγινε ευρέως γνωστή μέσω του «Greece’s Next Top Model» και πλέον, κάνει τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας στα γυρίσματα της ταινίας.Στην ταινία «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 5» θα συμμετέχει η Ειρήνη Στεριανού, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».
H νεαρή κοπέλα έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του «Greece’s Next Top Model» και πλέον, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει και τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής.
«Μου αρέσει πάρα πολύ που θα συμμετέχω στην ταινία «Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5″, είναι μία καινούρια εμπειρία για εμένα. Μπορώ να πω πως ο ρόλος μου, είναι κάτι βασισμένο στην Ειρήνη, είναι μία ναζιάρα μαθήτρια και νομίζω πως το ‘χω αυτό με το νάζι. Επειδή το νάζι με χαρακτηρίζει, νομίζω ότι μου είναι κάτι πολύ εύκολο» δήλωσε το μοντέλο, μιλώντας στον πρωινή εκπομπή του «STAR».
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και συνάμα περήφανη και πλέον μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου για τον πρωταγωνιστικό μου ρόλο στην ταινία Ρόδα Τσάντα κ Κοπάνα 5» έγραψε, παράλληλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.Πηγή

Απάντηση