Γυναίκα σκοτώθηκε σε «τρομοκρατικό συμβάν» στη Βόρεια Ιρλανδία
ΚΟΣΜΟΣ04:02 19.04.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 04:12 19.04.2019) Λήψη σύντομου urlΤα ΜΜΕ έκαναν αναφορά για βίαιες αναταραχές στην στην πόλη Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας οι οποίες πυροδοτήθηκαν από την πρόθεση των αστυνομικών αρχών να διεξάγουν έρευνες.Μία γυναίκα σκοτώθηκε μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πόλη Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, δήλωσε η τοπική αστυνομία προσθέτοντας ότι αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως «τρομοκρατικό συμβάν».
«Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης μετά από περιστατικά με πυροβολισμούς και ρίψη μολότοφ στην περιοχή Κρέγκαν του Ντέρι… Μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε απόψε στο Κρέγκαν, μια γυναίκα 29 ετών είχε σκοτωθεί. Αντιμετωπίζουμε το περιστατικό ωσάν να είναι τρομοκρατική ενέργεια και ξεκινήσαμε έρευνα για δολοφονία», ανέφερε η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Twitter αργά την Πέμπτη.
Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε βίαιες αναταραχές στην περιοχή.
Οι τοπικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι τα αστυνομικά οχήματα δέχονται επίθεση από μασκοφόρους ταραξίες οι οποίοι καίνε κλεμμένα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου.
Η Belfast Telegraph σημείωσε ότι οι βιαιότητες ξέσπασαν εν μέσω αστυνομικών ερευνών στο Κρέγκαν.Πηγή

Απάντηση