Ρωσική Πρεσβεία στις ΗΠΑ: Ας δουλέψουμε για αποκατάσταση των σχέσεών μας
«Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την αποκατάσταση της ζημιάς στις διμερείς σχέσεις, για το καλό των λαών μας και της παγκόσμιας ασφάλειας», αναφέρει η πρεσβεία της Ρωσίας στις ΗΠΑ μετά την δημοσίευση της έκθεσης Μιούλερ.Σε συνεργασία για την αποκατάσταση των σχέσεων της Μόσχας με την Ουάσιγκτον, καλεί η Ρωσική Πρεσβεία στις ΗΠΑ, μετά και την έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, από την οποία δεν προέκυψαν στοιχεία περί συνέργειας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με την Ρωσία κατά την προεκλογική εκστρατεία του το 2016.
Η πρεσβεία, δημοσίευσε έκθεση 120 σελίδων, στην οποία αναλύει τις κατηγορίες των ΗΠΑ περί ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο Τραμπ. Η έκθεση της ρωσικής πρεσβείας, αποδεικνύει πως οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν αβάσιμοι.
«Καλούμε τους Αμερικανούς εταίρους μας επιτέλους να τελειώσουν με αυτούς τους ισχυρισμούς (περί ρωσικής εμπλοκής) και να ενώσουμε τις δυνάμεις για την αποκατάσταση της ζημιάς στις διμερείς σχέσεις, για το καλό των λαών μας και της παγκόσμιας ασφάλειας», αναφέρει η έκθεση της Πρεσβείας.
Η ρωσική πρεσβεία αναφέρει επίσης πως με την έκθεση Μιούλερ έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της εξάλειψης των θεωριών συνομωσίας.
«Εφόσον όλες οι κατηγορίες που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα προκύπτει ότι ήταν καταφανώς ψευδείς, γιατί να μην κάνουμε το επόμενο λογικό βήμα», επισημαίνει η πρεσβεία.Πηγή

Απάντηση