Ένιωθε σαν “υπηρέτρια”: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Kate και του William στην αρχή της σχέσης τους, οι διακοπές στην Ελλάδα και οι άλλες γυναίκες – Celebrity | Νέα


Splash News

Ο έρωτας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ξεκίνησε όταν οι δυο τους ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St. Andrew, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι κάποια στιγμή πριν αρραβωνιαστούν είχαν χωρίσει. Τότε, σύμφωνα με τον βιογράφο της βασιλικής οικογένειας, Andrew Morton, η Kate είχε απομακρυνθεί καθώς ο William την έκανε να νιώθει σαν να ήταν “υπηρέτρια” του.

Στην βιογραφία που έγραψε ο Morton αποκάλυψε πως “κατά καιρούς ο πεισματάρης και ο αποφασιστικός, William είχε μια επιβλητική παρουσία που έκανε την Kate να νιώθει δεδομένη- να της συμπεριφέρεται περισσότερο σαν υπηρέτρια παρά ως την κοπέλα του”.

Ο Michael Choong, φίλος του ζευγαριού από τα φοιτητικά τους χρόνια, είπε στον συγγραφέα ότι στην Kate δεν της άρεσε να την αγνοεί και ο William να συζητά με κάποιον άλλον σαν εκείνη να μην ήταν εκεί: “Περίμενε ότι η Kate θα έτρεχε από πίσω του και όσο περισσότερο την γνώριζε τόσο περισσότερο φαινόταν να περιορίζει την ελευθερία της”. Όπως ανέφερε ένας άλλο φίλος τους «υπήρχαν συχνά καυγάδες και χωρισμοί και ο William και η Kate να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους ως νεαροί ενήλικες και ως ζευγάρι».

Το 2007 το ζευγάρι χώρισε για κάποιο διάστημα, καθώς ο William δεν ένιωθε σίγουρος για το μέλλον του με την Kate. Στο βιβλίο της Jessica Jayne για την Middleton “Δούκισσα του Cambridge: Πως η Kate Middleton έγινε η μέλλουσα βασίλισσα” αποκαλύπτεται ότι ο William άρχισε να νιώθει “κλειστοφοβικός” στην σχέση του. Έτσι, ο πρίγκιπας πήγε για διακοπές στην Ελλάδα με τον Guy Pelly, φίλο και ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ, ο οποίος τώρα είναι ο νονός του πρίγκιπα George και πρίγκιπα Louis.

Μάλιστα, ο καλός φίλος του πρίγκιπα William διοργάνωσε και ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό στην Ελλάδα, όπου στο πλήρωμα υπήρχαν μόνο γυναίκες. Τότε η Kate προσπάθησε να βρει παρηγοριά στο πατρικό της σπίτι περνώντας χρόνο με την αδερφή της. Μάλιστα, όπως κάθε νεαρό κορίτσι σκεφτόταν συνεχώς αν έπρεπε να του τηλεφωνήσει ή όχι.

Τελικά αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα και ο χωρισμός, τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια και έτσι τα ξαναβρήκαν και αργότερα- το 2010 -ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Πηγή

Απάντηση