Η ιστορία πίσω από το iconic νυφικό της πριγκίπισσας Diana – Μόδα | Γάμος


Instagram @___la_vita_e_bella__

Η πριγκίπισσα Diana ήταν μόλις 19 ετών και φορούσε ένα απλό πουλόβερ και μία φούστα, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ατελιέ μίας σχεδιάστριας στο Λονδίνο, η οποία έμελλε να της δημιουργούσε το εντυπωσιακό της νυφικό φόρεμα. Η σχεδιάστρια Elizabeth Emanuel ανέφερε αργότερα πως η τότε μελλοντική πριγκίπισσα Diana, πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981, έχασε αρκετό βάρος απότομα. Αυτό βέβαια δεν παραξένευσε κανέναν αφού είναι συνηθισμένο οι νύφες να χάνουν βάρος πριν από το γάμο τους, συν του ότι η πριγκίπισσα Diana έδειχνε πραγματικά υπέροχη. Μάλιστα, η μέση της είχε φτάνει να είναι μόλις 58 εκατοστά.

Instagram @___la_vita_e_bella__

Η σχεδιάστρια και ο σύζυγος και συνεργάτης της, David, δημιούργησαν το εντυπωσιακό, ογκώδες νυφικό φόρεμα της πριγκίπισσας Diana υπό άκρα μυστικότητα. Η Elisabeth Emanuel έχει δηλώσει πως η πριγκίπισσα ήταν εξαιρετικά ευγενική και φιλική, ενώ ποτέ δεν έδωσε οδηγίες για το πώς έπρεπε να φτιαχτεί το νυφικό της. Αυτό έκανε την όλη διαδικασία να μοιάζει με πραγματική περιπέτεια για το σχεδιαστικό ζευγάρι.

Instagram @bridalimageutah

Το σχεδιαστικό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ογκώδες το νυφικό φόρεμα της πριγκίπισσας Diana, επειδή ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο είναι πραγματικά μεγάλος και εντυπωσιακός και ήθελαν το φόρεμα κατά κάποιο τρόπο να γεμίσει τον χώρο.

Instagram @___la_vita_e_bella__

Η Elisabeth Emanue μάλιστα θεωρείται ακόμα και σήμερα πραγματική φίλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς δημιούργησε το νυφικό που αποτέλεσε πηγή έμπνευση αργότερα τόσο για πολλούς οίκους μόδας όσο και για πολλές μέλλουσες νύφες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Πηγή

Απάντηση