Κονδύλι 600 εκατ. ρούβλια από Πούτιν για σχολείο προς τιμήν του Χαμπίμπ
AΘΛΗΤΙΚΑ13:35 12.06.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 13:37 12.06.2019) Λήψη σύντομου urlΟ πατέρας του Ρώσου παλαιστή αποκάλυψε πως ο Πρόεδρος της χώρας θα διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό για κατασκευή σχολείου στην ιδιαίτερη πατρίδα του αθλητή στο Νταγκεστάν.Ο πατέρας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, Αμπντουλμανάπ, σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Δασκάλων» αποκάλυψε πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα διαθέσει 600 εκατ. ρούβλια για την κατασκευή ενός σχολείου στο Νταγκεστάν προς τιμήν του διάσημου παλαιστή.
Όπως τόνισε ο πατέρας του, η απόφαση του Πούτιν ήρθε κατόπιν αιτήματος του Χαμπίμπ που του είχε ζητήσει να βοηθήσει τις υποδομές της εκπαίδευσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
«Μετά την παράκληση του Χαμπίμπ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα για τη διάθεση περίπου 600 εκατομμυρίων στο Νταγκεστάν για την κατασκευή ενός σχολείου που θα ονομαστεί Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ», είπε ο Αμπντουλμανάπ.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ελπίζω πως τα αυτά τα λεφτά θα διατεθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό και θα έχουμε την ευκαιρία για καλύτερη εκπαίδευση και μόρφωση. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».Πηγή

Απάντηση