Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ «διαλύει τους εχθρούς» με δράκο σε βίντεο εμπνευσμένο από το GoT
Ενώ ο Ραμζάν Καντίροφ είναι γνωστός για το αυστηρό πολιτικό του προφίλ, ένα νέο βίντεο πηγαίνει την εικόνα του ισχυρού του στο επόμενο επίπεδο, τοποθετώντας τον επικεφαλής ενός τμήματος ιππικού σε μια μάχη εναντίον του στρατού των Lannister από το Game of Thrones.Το παράδοξο είναι πως ο ίδιος και οι Τσετσένοι ιππείς του μοιάζουν να ταιριάζουν πολύ καλά στο περιβολών της σειράς.
Στην πραγματικότητα, κάποιος που δεν γνωρίζει τον επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας θα μπορούσε εύκολα να τον μπερδέψει για έναν χαρακτήρα της σειράς καθώς ιππεύει το άλογό του στη στέπα, ενώ το τραγούδι της παράστασης παίζει στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με το RT, αποκορύφωμα του σύντομου κλιπ, ο Καντίροφ βρίσκεται επικεφαλής μπροστά από το τμήμα καθώς ο δράκος περνάει πάνω από το κεφάλι του, πριν πλήξει τους αντιπάλους του στις μπότες τους.
Το βίντεο είναι ένα μοντάζ σκηνών που ελήφθησαν από την έβδομη σεζόν της σειράς Game of Thrones και αρχειακό υλικό από μια μεγάλη εκδήλωση ιππασίας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Τσετσενία.Πηγή

Απάντηση