Βλέπουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ισχυρή εντολή αν γίνει κατανοητό το μήνυμά μας


Θεωρούμε ότι η Ελλάδα σε αυτή την συγκυρία με 148 και 149 βουλευτές δεν μπορεί να κυβερνηθεί, δεν θα έχει μια σταθερή κυβέρνηση. Είναι καλό για την οικονομική και πολιτική σταθερότητα της χώρας να υπάρχει σταθερή διακυβέρνηση στη χώρα, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β΄ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Και διευκρίνισε ότι είχαμε απευθυνθεί στο ΚΙΝ.ΑΛ για κυβέρνηση συνεργασίας -θέλαμε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΚΙΝ.ΑΛ-  και όπως αποδεικνύεται το ΚΙΝ.ΑΛ δεν θέλει, άρα δεν μπορεί να είμαστε μια κυβέρνηση που σε κρίσιμη ψηφοφορία δεν θα μπορεί να περάσει αυτό που θέλει και όλο αυτό θα οδηγήσει όχι σε μια καταδικασμένη κυβέρνηση, αλλά σε μια καταδικασμένη χώρα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το δίλημμα που τίθεται εκ των πραγμάτων λοιπόν είναι αν θέλουμε σταθερή διακυβέρνηση του τόπου, ή θα αφήσουμε την Ελλάδα σε μια πολιτική περιήγηση. Πρέπει να βάλουμε τέρμα στις αναταράξεις και στις περιπέτειες και να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση, σημείωσε. Βλέπουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ισχυρή εντολή αν γίνει κατανοητό το μήνυμά μας, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη συνεργασία με το κόμμα του κ. Βελόπουλου ο κ. Χατζηδάκης το απέκλεισε κατηγορηματικά ως ενδεχόμενο.

Εμείς -ως ΝΔ- είμαστε προσανατολισμένοι σε ένα δρόμο ευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων, προσωπικά έχω αυτή την ταυτότητα, πιστεύω σε ορισμένες αρχές που είναι η αξιοκρατία, η Ευρώπη, οι καλές διεθνείς τακτικές, με αυτές τις αρχές έκανα τις όποιες κινήσεις στην Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση