Ο Σερραίος Δημήτρης Ριζόπουλος στον Ολυμπιακό


Την απόκτηση του Σερραίου Δημήτρη Ριζόπουλου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Σερραίος πολύπειρος διεθνής ακραίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Δημήτρης Ριζόπουλος ξεκίνησε το βόλεϊ το 1994 από την ακαδημία  Γ.Ε. Σέρρες 94 και είναι γιος του ανθρώπου που έχει ταυτίσει το όνομα του με το βόλεϊ στις Σέρρες, του Κώστα Ριζόπουλου .  Ο Δημήτρης Ριζόπουλος μετά τις Σέρρες συνέχισε την καριέρα του στη Δόξα Δράμας, στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στον Πανελλήνιο, στη Λαμία (2005-06 και 2009-10), στον Μίλωνα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίνικα Σύρου, στον Άρη, επιστροφή στη Λαμία, Ορεστιάδα και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος ξεκίνησε το 1994 το βόλεϊ στην ακαδημία του πατέρα του, Κώστα Ριζόπουλου, του ανθρώπου που έχει ταυτίσει το όνομα του με το βόλεϊ στις Σέρρες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο πατέρας του Δημήτρη Ριζόπουλου, ο Κώστας Ριζόπουλος δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών: «Η πολύ δουλειά του «Ρίμπο» τα τελευταία είκοσι χρόνια και σε ομάδες της Α1 έφερε την πολύ μεγάλη μεταγραφή στην πολύ μεγάλη ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός που διαπρέπει στο Ελληνικό πρωτάθλημα με πάρα πολλούς τίτλους αλλά και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και δικαιωμένος».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, για να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

 

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση