Χαλαρές στιγμές για τον Τζεφ Μπέζος: Τι είδε στο Netflix τρώγοντας βάφλες – Φωτογραφία
ΚΟΣΜΟΣ18:35 12.07.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18:38 12.07.2019) Λήψη σύντομου urlΟ Τζεφ Μπέζος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, για να παρακολουθήσει Nteflix παρέα με τα παιδιά του και τους φίλους του. Και όπως φαίνεται, το απόλαυσε.Στιγμιότυπο από τις χαλαρές στιγμές που είχε ο ιδρυτής και CEO της Amazon Τζεφ Μπέζος, μοιράστηκε ο ίδιος με μία φωτογραφία του στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πρέπει να φύγουμε από τη Γη»: Το σχέδιο του Τζεφ Μπέζος για αποικία στη Σελήνη
Ο Μπέζος ανήρτησε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία από κατεψυγμένες βάφλες που φαίνεται πως απόλαυσε, παρακολουθώντας την τρίτη σεζόν της σειράς «Stranger Things», μαζί με τα παιδιά του και τους φίλους τους. 
«Κραιπάλη με Stranger Things Season 3, χθες, με τα παιδιά μου και κάποιους φίλους τους. Θεέ μου, τα Eggos είναι πολύ καλά, και η σειρά ακόμη καλύτερη», έγραψε ο ίδιος σε μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζεφ Μπέζος: Η Amazon μια ημέρα θα χρεοκοπήσει
Παράλληλα, ο Μπέζος φαίνεται πως είχε δημιουργήσει και την ιδανική ατμόσφαιρα, κρεμώντας στον τοίχο χριστουγεννιάτικα λαμπάκια – που παραπέμπει σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς. Πηγή

Απάντηση