Ξενάγηση στην υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας


Σημείο αναφοράς  εντός και εκτός Ελλάδας οι 10 νέες τοιχογραφίες του φετινού, 4ου Διεθνές Street Art Festival Πάτρας  που ολοκληρώθηκε.

Στον ιστό της πόλης «κρυμμένα» έργα τέχνης. με διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές  το καθένα φωτίζουν και διαφοροποιούν αισθητικά το αστικό περιβάλλον.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 18.00 μ.μ., δίνεται  η δυνατότητα σε όλους όσοι  ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην  περιπατητική διαδρομή που  δημιουργήθηκαν  οι 10 αυτές τοιχογραφίες.

Μέσα από τα μοναδικά τους έργα, με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και φέτος στην Πάτρα, θα ανταλλάξουμε σκέψεις για την δράσης μας ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας των πολιτών που θέλησε να αλλάξει την πόλη και κατάφερε να κάνει τους πολίτες να έχουν το κεφάλι ψηλά!

H Art in Progress με την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ μας  προσκαλεί σε μία βόλτα  που θα ξεκινήσει   από την Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL). Στη συνέχεια, θα περιηγηθούμε στις τοιχογραφίες της περιοχής, κατευθυνόμενοι προς το κέντρο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο με προορισμό την Αγυιά. Μετά, θα ξεναγηθούμε σε παλιές και νέες τοιχογραφίες, στη διαδρομή μας από την Αγυιά στην Κορίνθου 161, στο ύψος της Βαλτετσίου όπου βρίσκεται και η τελευταία και γεμάτη εκπλήξεις «στάση» αυτής της πρωτότυπης ξενάγησης.

Ενδιάμεσοι σταθμοί όπου μπορείτε να μας συναντήσετε είναι:

19.00 θα μας βρείτε στην Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 26.

20.00 κάνουμε στάση στην οδό Στρυμώνος 6.

21.00 στην οδό Κορίνθου 161 (στο ύψος της Βαλτετσίου) η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί με δροσερές εκπλήξεις

Για περισσότερες πληροφορίες:

Art in Progress

Non-profit Cultural Organization

Registered at the Hellenic Ministry of Culture

1 Peisistratou Street,Patras,GR 26226

T:+30 3397432610

W: [email protected], www.artinprogress.eu

 

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση