Ριχάρδος: Οι πανάκριβες σαμπάνιες και το «χρυσό» Mega Yacht στην Αίγινα! (Φωτο)


Έκπληκτοι οι απλοί παραθεριστές, που κάνουν βόλτες στην προκυμαία του λιμανιού της Αίγινας ανακάλυψαν στο άνετο και πολυτελές deck ενός Mega Yacht μια πασίγνωστη φιγούρα, με ιδιαίτερη προβολή στα μίντια και με πρωταγωνιστικό ρόλο σε κακουργηματική υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού, η οποία στο τέλος αποδείχτηκε μια μεγάλη φούσκα.

Πρόκειται για τον γνωστό ενεχυροδανειστή και διεθνή έμπορο χρυσού Ριχάρδο, που έμεινε στη φυλακή για αρκετές μέρες πριν από λίγο καιρό, για να αποφυλακιστεί στην συνέχεια όταν κατέρρευσε το κατηγορητήριο.

Ο Ριχάρδος, λοιπόν, πήρε το μεγάλο σκάφος που έχει και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό για να καταλήξει επί του παρόντος στο λιμάνι της Αίγινας όπου τον εντόπισε δαιμόνιος ρεπόρτερ του europost.gr.

Όπως φαίνεται από το αποκλειστικό στιγμιότυπο, ο Ριχάρδος απολαμβάνει την ομορφιά της Αυγουστιάτικης νύχτας, μαζί με εκλεκτή παρέα, στο σκάφος του, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαλαρός! Μάλιστα, δεν έχει κόψει τις χαρακτηριστικές του συνήθειες, όπως το πάθος του για τις πανάκριβες Γαλλικές σαμπάνιες τις οποίες γεύεται με την συντροφιά του!

Εννοείται ότι ο ρεπόρτερ του europost.gr παραμένει πολύ κοντά του για να σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο.Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Πηγή

Απάντηση