Μακεδονία η λαμπερή πύλη του Ολύμπου αύριο στο Συνεδριακό


Μοιράσου το άρθρο:

Μεθαύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», διοργανώνουν την προβολή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, του 5ου ντοκιμαντέρ της πολυβραβευμένης αμερικανικής σειράς «Mount Olympus»  πού έχει τίτλο:

«MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT OLYMPUS»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Το ντοκιμαντέρ αυτό μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει 22 χρυσά αγαλματίδια σε παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου, επανατοποθετώντας έτσι τον Όλυμπο στην διεθνή θέση που του  ανήκει. Τη σειρά υπογράφει η πολυβραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτης και παραγωγός Αθηνά Κρικέλη, και την παραγωγή η «Ellopia Films U.S.A.”

Η προβολή θα γίνει αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 19.30 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, στα Μελισσάτικα Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου θα παρευρεθεί και θα ομιλήσει η ίδια η Σκηνοθέτης, Αθηνά Κρικέλη.

H προβολή πραγματοποιείται στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών για την υλοποίηση ενός μεγάλου οράματος των ιδρυτών της Κοιν.σ.επ. «Παγκόσμια

Αγκαλιά» να κατασκευαστεί, σε παραθαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας, ένα χώρος

πολλαπλής χρήσης, προκειμένου  να φιλοξενεί και να εξυπηρετεί άτομα με ειδικά

προβλήματα / ανάγκες, και τους συνοδούς τους.

Η Κοιν.σ.επ. «Παγκόσμια Αγκαλιά» με έδρα τον Βόλο, προσφέρει κοινωφελές έργο, παράλληλα όμως προάγει και τον πολιτισμό, για τούτο συνεργάζεται με τη «Μαγνήτων Κιβωτό», προκειμένου να υλοποιήσει το μεγάλο όραμα των ιδρυτών της. Παράλληλα συνεργάζεται και με φορείς και εθελοντές από όλη την Ελλάδα.

Στη μεγάλη αυτή  προσπάθεια, οι διοργανωτές καλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να στηρίξουν το έργο της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορέσει κάθε Μαγνησιώτης να παρακολουθήσει αυτό το υπέροχο ντοκιμαντέρ της «Ellopia Films USAEllopia Educational Media».

Η παραπάνω αναφερόμενη προβολή είναι η πρώτη από δύο δράσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον σκοπό αυτό.

Οι διοργανωτές φορείς, σε αυτή τη συνεργασία, έχουν επιλέξει ως δεύτερη δράση, να προβάλλουν την υπέροχη θεατρική παράσταση του σκηνοθέτη Ιάκωβου Μυλωνά, με τίτλο «Η ζωγραφιά του Θεού» στην πόλη μας, και πάλι  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με τον τρόπο αυτό θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να παρακολουθήσει αυτό το θεατρικό δρώμενο και μέσα από τα μηνύματα που εκπέμπουν να συμβάλλουν ώστε να αλλάξει επιτέλους η νοοτροπία στη χώρα μας, και να πάψουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους αυτούς ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού!!.

Η Ellopia Films USA έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του έκτου

ντοκιμαντέρ με τίτλο “MY OLYMPUS” και του εβδόμου με τίτλο “ THE ANCIENT

SKIES OF OLYMPUS” (12 ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ). Ήδη έχουν αποσπάσει 22

χρυσά παγκόσμια αγαλματίδια σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, και

αισιοδοξούν μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς, να λάβουν ακόμη περισσότερα!

Μπορείτε να δείτε αρκετά ντοκιμαντέρ στο You Tube στην διεύθυνση DOCUMENTARY CHANNEL ELLOPIA  (www.ellopiatv.com)

 

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» ιδρύθηκε το 2018 στον Βόλο.

Συστάθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4430/2016 «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία».

Πρωταρχικός της στόχος είναι η δημιουργία συνθηκών οι οποίες θα διευκολύνουν την πρόσβαση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στην απασχόληση, την ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση τους αλλά και στην ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.

Οι παραπάνω σκοποί μπορούν να συνδυαστούν ώστε με την βοήθεια κρατικών και ιδιωτικών χορηγών να δημιουργηθούν στεγασμένοι χώροι και υποδομές για την καλύτερη οργάνωση και προσφορά προς τους ωφελούμενους ποιοτικών υπηρεσιών, αξιοποιώντας ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Παγκόσμια Αγκαλιά» θέλει να είναι αυτό που λέει ο τίτλος της, μια αγκαλιά για όλους όσους την χρειάζονται.

 

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση