Το «αντίο» του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα»
ΕΛΛΑΔΑ18:09 09.09.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18:14 09.09.2019) Λήψη σύντομου urlΟ τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών, από καρδιακή προσβολή στο εξοχικό που διατηρούσε στον Πτελεό Μαγνησίας.Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτισε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
«Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο. Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, εγώ χωρίς εσένα» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, χρησιμοποιώντας στίχους από το τραγούδι «Ψέματα».
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε και μία φωτογραφία από πρόσφατη συναυλία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο πλευρό του.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών, από καρδιακή προσβολή.
 Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτακάλογλου θα έδιναν αύριο το βράδυ συναυλία για τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί», στη σκηνή του Ηρωδείου.
Όπως έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης σε σελίδα του στα social media η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα γίνει την Τετάρτη.Πηγή

Απάντηση