«Χρυσοί» οι Σερραίοι Ματίνα Σωτηρίου και Ραφαήλ Κιοσσές στην Κύπρο


Με το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση για την χώρα μας επέστρεψαν από την Λάρνακα οι Σερραίοι πρωταθλητές του μπάντμιντον Ματίνα Σωτηρίου και Ραφαήλ Κιοσσές.

Τα δύο «χρυσά» παιδιά του Σερραϊκού μπάντμιντον συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς αγώνες της Λάρνακας με τους Έλληνες αθλητές να δείχνουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο και να κατακτούν την πρωτιά.

Φωτο Ομαδική από αριστερά:η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βικτωρία Χατζήνα, Άλκηστις Βασιλικά(ΙΑΣΩΝ Θεσνικης), Ματίνα Σωτηρίου (ΠΛΑΤΩΝ Σερρών), Θεοδώρα Λαμπριανίδου (ΟΑΓΩ Θεσνικης), Ραφαήλ Κιοσσές (ΠΛΑΤΩΝ Σερρών), Δημήτρης Παπαδόπουλος (ΡΟΥΠΕΛ Σιδ/στρου). Κάτω: Γιώργος Τσιώλης ( ΦΕΟ Θήβας ).

Στον ομαδικό αγώνα η συνολική νίκη ήρθε μετά από το 3-2 επί της ομάδας που αποτελούσε το φαβορί του τουρνουά, του Ισραήλ , το 5-0 επί της Αιγύπτου και το 4-1 επί της Κύπρου .

Η πρώτη θέση της Εθνικής ομάδας στους Μεσογειακούς αγώνες αποτελεί μοναδική επιτυχία  της χώρα μας σε ομαδικό αγώνα μετά από αρκετά χρόνια που συνήθως καταλαμβάναμε  δεύτερες και τρίτες θέσεις .

Στο ατομικό οι δύο Σερραίοι πρωταθλητές έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

Η Σωτηρίου Ματίνα 1η στο απλό Γυναικών

Η Ματίνα Σωτηρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό και το χάλκινο στο μικτό (μαζί με τον Ραφαήλ Κιοσσέ).

Ο Ραφαήλ Κιοσσές Ραφαήλ και ο Γιώργος Τσιώλης στην 3η θέση στο απλό ανδρών

Ο Ραφαήλ Κιοσσές κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια στο απλό,  στο διπλό ( με την Χαϊλή από την Κύπρο ) και στο μικτό (μαζί με την Ματίνα Σωτηρίου).

Η βράβευση του προπονητή Αλέξανδρου Καντζόγλου

Η Ματίνα Σωτηρίου και ο Ραφαήλ Κιοσσές συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior της Ρωσίας με συμμετοχή σε ακόμα δύο τουρνουά πρόκρισης σε Σλοβενία και Βέλγιο.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση