Βρέθηκε άθικτο το χρηματοκιβώτιο που έκλεψαν από πρατήριο καυσίμων


Τους δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων έξω από τη Λάρισα αναζητούν πλέον οι αστυνομικές αρχές αφού χθες βρέθηκε σε περιοχή μεταξύ των χωριών Μελία και Αναγέννηση, στα όρια των Νομών Λάρισας και Μαγνησίας το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι 2 από τους 4 δράστες.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το χρηματοκιβώτιο που είχαν αφαιρέσει, αλλά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν.

Οι ληστές αμέσως μετά την πράξη τους τα ξημερώματα της Τρίτης, τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο με την έγκαιρη αντίδραση περίοικων κινητοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και ακολούθησε καταδίωξη. Με διαφορετικά αυτοκίνητα οι δράστες κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.Το ένα από τα δύο οχήματα, κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα -πάνω από 200 χλμ σύμφωνα με πληροφορίες- στο δρόμο προς Βόλο. Πιθανότατα από μηχανική βλάβη το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό το εγκατέλειψαν.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το χρηματοκιβώτιο, παλαιού τύπου και ιδιαίτερα βαρύ. Αμέσως κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για τη συγκέντρωση στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών αλλά κι ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων.

Ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο διαπίστωσαν πως όλα τα χρήματα που περιείχε και όλα τα έγγραφα, ήταν στο εσωτερικό του αφού οι δράστες λόγω του ατυχήματος το εγκατέλειψαν.

Οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν τη δράση των ληστών και είναι αισιόδοξες για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση