Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για την Συρία: Πάνω από 2.200 ανθρωπιστικές αποστολές στην χώρα
ΚΟΣΜΟΣ02:16 13.10.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 02:23 13.10.2019) Λήψη σύντομου urlΥψηλής σημασίας είναι το έργο που επιτελεί το ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για την Συρία, το οποίο όπως ανακοίνωσε, το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε συνολικά πάνω από 2.200 ανθρωπιστικές αποστολές.Το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για την Συρία διεξήγαγε πάνω από 2.200 ανθρωπιστικές αποστολές στην κατεστραμμένη από τον εμφύλιο πόλεμο αραβική δημοκρατία, αρχής γενομένης από την έναρξη της διαδικασίας διευθέτησης, δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου, κ. Αλεξέι Μπακίν, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Από το ξεκίνημα της διαδικασίας διευθέτησης, το ρωσικό κέντρο για τη συμφιλίωση της Συρίας έχει πραγματοποιήσει 2.220 ανθρωπιστικές ενέργειες. Το συνολικό βάρος του ανθρωπιστικού φορτίου έφθασε τους 3.639,69 τόνους», σημείωσε ο Μπακίν το Σάββατο.
Τόνισε ότι η Ρωσία δεν είχε πραγματοποιήσει ανθρωπιστικές ενέργειες στη Συρία εντός των τελευταίων 24 ωρών.
Η Ρωσία, μαζί με την Τουρκία και το Ιράν, είναι οι εγγυητές της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία. Η Μόσχα έχει επίσης βοηθήσει την Δαμασκό υποστηρίζοντας τον αγώνα της εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων που λυμαίνονται την χώρα, παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Συρίας και διευκολύνοντας την επιστροφή των προσφύγων.Πηγή

Απάντηση