Σύμβαση για την αποπεράτωση κατασκευής κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στο Πολεμάρχι του Δήμου Πλατανιά (audio)


Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη η Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΟΛΕΜΑΡΧΙΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 234.000,00 € με Φ.Π.Α., μεταξύ του Δήμου Πλατανιά με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΕΠ 002 Περιφέρεια Κρήτης με Κ.Α. 2014ΕΠ00200007 και είναι εγγεγραμμένο στο τακτικό τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2019 .

Το έργο αφορά εργασίες για την αποπεράτωση του ισόγειου κτιρίου Πολλαπλών Χρήσεων στην Τ.Κ. Πολεμαρχίου, καθώς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου αυτού, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Πλατανιά αναφέρθηκε στην πορεία αποκατάστασης των ζημιών, στο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου για ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την υποχρεωτική μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και στην επιτυχημένη παρέμβαση της Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, για να «τρέξει» έστω και ένα μικρό ποσό για την αποζημίωση και την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε κυρίως στη Δυτική Κρήτη, η θεομηνία του Φεβρουαρίου.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μαλανδράκη στην ΕΡΤ Χανίων:Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Βάιος Χειμώνας

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή

Απάντηση