Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια μεταξύ μεταναστών στα Διαβατά
ΕΛΛΑΔΑ08:11 08.11.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 08:15 08.11.2019) Λήψη σύντομου urlΗ συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων νεαρών Αφγανώ και μετά από έναν καβγά δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ τους, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.Δέκα άτομα τραυματίστηκαν από το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε στα Διαβατά μεταξύ μεταναστών, σύμφωνα με το thestival.gr.
Η συμπλοκή σημειώθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για Αφγανούς υπηκόους, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε για άγνωστους λόγους χθες, στις 11:00. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι συμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα, ενώ όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λόγω μιας παρέας που έκανε φασαρία και κάποιοι άλλοι μετανάστες ήθελαν να κοιμηθούν. Τα πράγματα γρήγορα ξέφυγαν με αποτέλεσμα να οδηγήσουν στον τραυματισμό αρκετών.
Οι υπόλοιποι έξι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και δέχθηκαν πρώτες βοήθειες εντός της δομής φιλοξενίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο μπλόκο σε μετανάστες: Εμπόδισαν λεωφορείο με 40 προσφυγόπουλα στη Λάρισα
Έβρος: Κυνηγοί καταγγέλλουν ενέδρες από μετανάστες και επιθέσεις με «παλούκια και τσεκούρι»Πηγή

Απάντηση