Η  Σεμίνα Διγενή παρουσιάζει το «Κίτρινο Υποβρύχιο» στους Έλληνες των Βρυξελλών


Η γνωστή δημοσιογράφος, Σεμίνα Διγενή, θα παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Κίτρινο Υποβρύχιο» αυτή την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 18.00 στον πολυχώρο «Περίπλους», στη Rue Froissart 115,στις Βρυξέλλες και θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με το κοινό τόσο για το βιβλίο όσο και για τα πρόσωπα και τις εποχές στις οποίες αναφέρεται.

Πρόκειται για μία σύνθεση μυθοπλασίας, ρεπορτάζ και μαρτυρίας της διαδρομής της δημοσιογράφου στο χώρο της τηλεόρασης και των εφημερίδων. Πρωταγωνιστούν όλες εκείνες οι θρυλικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής που συνάντησε στο δημοσιογραφικό της ταξίδι αλλά και η ταραχώδης προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η Διγενή στην διάρκεια της παραμονής της στην βελγική πρωτεύουσα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Βελγίου του ΚΚΕ  με θέμα «Η πάλη του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα – Η τοποθέτησή του για την ψήφο των αποδήμων» το Σάββατο 23 Νοέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών.

 

Φούλη Ζαβιτσάνου

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή

Απάντηση