Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε θεσμικά αδιάβαστος και πολιτικά επιπόλαιος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ10:58 22.11.2019(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 11:05 22.11.2019) Λήψη σύντομου urlΟ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «θεσμικά αδιάβαστος και πολιτικά επιπόλαιος».Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι επέλεξε να ξεκινήσει την παρέμβασή του με ύβρεις και χαρακτηρισμούς. «Δεν αξιοποιήσατε την ευκαιρία να συζητήσουμε ήρεμα μια επίκαιρη ερώτησή. θέλατε για άλλη μια φορά να πέσουμε σε μια παγίδα έντασης».
«Αν θέλετε να κινηθείτε έτσι, εγώ δεν θα ακολουθήσω, έχω χώρα να κυβερνήσω κι έναν λαό να ενημερώσω», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στο σημείο εκείνο, ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να κρατά κινητό τηλέφωνο.
«Μπορείτε να παρακολουθείτε εμένα κι όχι να στέλνετε μηνύματα. Εκτός κι αν σας στέλνουν μηνύματα  για να σας ετοιμάσουν τη δευτερολογία σας», είπε πρωθυπουργός.
Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι στα 4,5 χρόνια που ήταν κυβέρνηση, είχαν κατατεθεί 319 ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό και απαντήθηκαν μόλις οι 11.
Παρατήρησε μάλιστα ότι ο κανονισμός επιβάλλει οι ερωτήσεις να είναι σύντομες, αλλά ο κ. Τσίπρας κατέθεσε τρισέλιδη. «Για άλλη μια φορά είστε και θεσμικά αδιάβαστος και πολιτικά επιπόλαιος», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Με είχατε πει ψεύτη, αποδεικνύεται ότι εσείς είστε ψεύτης
Ο Μητσοτάκης απαντά σε Τσίπρα και Γεννηματά – Ζωντανή εικόνα από τη Βουλή
«Ώρα του Πρωθυπουργού»: Σε Τσίπρα – Γεννηματά απαντά ο Μητσοτάκης
Περισσότερα σε λίγο…Πηγή

Απάντηση