Δραστηριότητες της Ι.Μ. Κατάγκας (ΦΩΤΟ)


Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/12 08:16

drastiriotites katagkas 17

Ο ΣεβασμιώτατοςΚατάγκας κ.κ Μελέτιος προσπαθεί καθημερινά να ευρίσκεται κοντά εις τον αγαπημένο λαό του ΚΟΝΓΟ δια διαφορών μεθόδων.

Ελειτούργησε και ομίλησε εις την Ι.Μ.των Αγίων Αποστόλων TSHABULA CONGO και ερύθμησαν τα διάφορα θέματα που ξεφυτρώνουν στήν περιοχή.

Την Παρασκευή το απόγευμα μετέβη εις το LUBUMBASHI στον ελληνικόν Ι.Ναό του Ευαγγελισμού στην ωραία Χριστουγεννιάτη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρωτοπρ. π. Αμβρόσιος Διαμαντίδης και ευχήθη τα δέντρα γι’ αυτές τις ημέρες.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου KOLWEZI και ομίλισε στους πιστούς πλαισιούμενος από τους ιερείς και διακόνους και κατόπιν ελιτάνευσαν την Ιερά εικόνα του Αγίου Νικολάου περί του Ναού.

Καθημερινά τελείται με τις ευχές και ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχου μας κ.κ Θεοδώρου Β’ θεία λειτουργία εις τον Ι.Ναό του Αγίου Γεωργίου καθώς και οι λοιπές καθημερινά ακολουθίες από τον νεοχειροτονηθέντα π. Ευθύμιο και διάκονο π. Ευγένιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 5016

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση