Πρωτιά με ρεκόρ για τον Τύρναβο


Με ρεκόρ συμμετοχών και ρεκόρ αγώνα ολοκληρώθηκε ο ημιμαραθώνιος Τύρναβος – Λάρισα στον οποίο πρώτος τερμάτισε για 5η συνεχή χρονιά ο Τυρναβίτης Νίκος Τσικούρας.

Ο Τυρναβίτης αθλητής πέτυχε ρεκόρ αγώνα καθώς τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 1:11΄ και ακολούθησε ο φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Ιατρόπουλος που πήρε μέρος για δεύτερη φορά στον ημιμαραθώνιο.
Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Ευσταθία Φλώρου με χρόνο 1:30΄ η οποία πήρε μέρος για πρώτη φορά και δήλωσε ευχαριστημένη για την επιτυχία της ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή Δημήτρη Κωτούλα από τα Τρίκαλα που την βοήθησε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Στον αγώνα που έγινε για 17η συνεχή χρονιά πήραν μέρος εκατοντάδες αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας οι οποίοι έκαναν λόγο για μια επίπεδη διαδρομή και μια καλή διοργάνωση.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Λαρισαίων με τον Δήμο Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου καθώς και με την στήριξη του ΣΔΥ Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων.

Σημαντική ήταν και αυτή τη φορά η βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων που βοήθησαν ο ημιμαραθώνιος να ολοκληρωθεί με επιτυχία και ασφάλεια.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πέραν του Ημιμαραθωνίου Τύρναβος – Λάρισα πραγματοποιήθηκε και αγώνας 5 χιλιομέτρων στον οποίο πήραν μέρος εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών. Μεταξύ αυτών και ο Ραφαήλ Πατρωνίδης ο οποίος έτρεξε και φέτος , έχοντας την βοήθεια του περιφερειακού συμβούλου Θανάση Παιδή.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή ενώ τόνισε πως ο Δήμος είναι παρών με όλες του τις δυνάμεις για να στηρίξει και να ενισχύσει αυτό το θεσμό. Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων, την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τους εθελοντές για την συνεργασία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους δρομείς Τυρνάβου τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σημειώνοντας πως ευελπιστεί σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες χρονιές.
Τις ίδιες ευχαριστίες εξέφρασαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές.

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγή

Απάντηση