Όλες οι νέες θεραπευτικές τεχνικές στο συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser


Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Ιανουαρίου, ενώ στις 15 Ιανουαρίου Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα λάβουν μέρος σε μια σειρά από workshops τα οποία θα λειτουργούν παράλληλα με το συνέδριο.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του χώρου το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι νέες θεραπευτικές τεχνικές στη σύγχρονη εποχή.

Αναφερόμενος στο συνέδριο ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, Κωνσταντίνος Νεαμονιτός σημείωσε ότι στο συνέδριο θα αναλυθούν θέματα όπως:

  • Νέες τεχνικές λιπόλυσης, λιποαναρρόφησης  και μεταφοράς λίπους από τον επιφανή Καθηγητή Guillermo Blugerman (Argentina)  που μπορούν να προσφέρουν αισθητική αποκατάσταση και ανανέωση στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.
  • Νέα υλικά νημάτων και νέες τεχνικές από τους Dr Guillermo Blugerman και Dr Irina Poleva (Italy), που θα αναλυθούν σε Στρογγυλή Τράπεζα και Workshops, όπως ανόρθωση ρινός – προσώπου.
  • Ο καθηγητής Δερματολογίας Dr  Eckhart Haneke (Germany) όπου θα αναπτύξει νεότερες χειρουργικές τεχνικές για παθήσεις και όγκους ονύχων.
  • Ο καθηγητής Φλεβολογίας, Dr Giuseppe Genovese (Italy) θα αναπτύξει μαζί με διακεκριμένους Έλληνες Δερματολόγους, τις  νεότερες τεχνικές στην αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και κιρσών των κάτω άκρων.
  • Οι καθηγητές Leonardo Marini (Italy) και Klaus Hoffmann (Germany), θα αναλύσουν νέες τεχνικές και συνδυασμούς για την αντιμετώπιση  αιμαγγειωμάτων  – φλεβικών δυσπλασιών  για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς και τη στρατηγική αντιμετώπισης των ουλών ακμής.
  • Ο Dr Christopher Rowland-Payne (UK),  θα αναλύσει την θεραπεία των μελαχρωματικών βλαβών του δέρματος καθώς και τεχνικές αφαίρεσης βλαβών του δέρματος.
  • Ο Dr Wolfgang Redka-Swoboda (Germany) καθώς και ο διάσημος Dr Alessio Redaelli (Italy),  που θα αναλύσουν την εφαρμογή υαλουρονικών, και θα δώσουν  οδηγίες για το πως, που και πότε πρέπει να γίνονται. Θα μιλήσουν  επίσης για την χειρουργική ανατομία του προσώπου, η γνώση της οποίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βέλτιστη και δίχως επιπλοκές αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η σωστή επιλογή Επαγγελματία Υγείας/Δερματολόγου για τη συγκεκριμένη μέθοδο και τεχνική για την αποφυγή επιπλοκών.
  • Οι Dr Alessio Redaelli (Italy) και Dr Maria Tsoukas (UK),  μαζί με άλλους αξιόλογους συναδέλφους θα αναλύσουν  τεχνικές και εφαρμογές της βοτουλονικής τοξίνης για τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και νέες εφαρμογές όπως ακμή, χειλοειδή, ραγάδες δακτυλίου κ.α.
  • Ο Dr  Philippe Deprez (Spain)  θα αναπτύξει  το θέμα του πρωτοποριακού peeling φαινόλης για την ανάπλαση προσώπου.
  • Οι Dr Nicola Zerbinati (Italy) και Guillermo Blugerman,  θα αναπτύξουν αισθητικές και επεμβατικές τεχνικές στην περιοφθαλμική χώρα και στο πρόσωπο.

Τέλος, θα γίνουν αντίστοιχες πράξεις Live σε ασθενείς, που  θα παρέχουν την ευκαιρία σε νέους αλλά και έμπειρους Δερματολόγους να επαυξήσουν τι γνώσεις τους παρακολουθώντας καινούριες τεχνικές σε διάφορους τομείς της Δερματοχειρουργικής και να κάνουν πρακτική εφαρμογή σε ασθενείς με την καθοδήγηση των ειδικών – Experts.

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή

Απάντηση