Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Πολιούχο Περιστερίου (ΦΩΤΟ)


Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/01 08:51

poliouxos peristeriou 76

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Με πάσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 η Μνήμη του Πολιούχου Περιστερίου Αγίου Αντωνίου, του Καθηγητή της Ερήμου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Περιστέρι.

Στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του Σεβασμιωτάτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος.

Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαρμαγιάς, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Ισίδωρος Στεφανάτος, οι εφημέριοι του Ναού, Ιερείς της Μητροπόλεως Περιστερίου, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Μεσσηνίας π. Νεόφυτος Σαχλάς και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Περιστερίου π. Ειρηναίος Γεροντής.

Τους ύμνους απέδωσαν πολυμελείς χορωδίες υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ι. Ναού κ. Γεωργίου Καλογερόπουλου και του Λαμπαδαρίου κ. Παύλου Γεωργίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 3084

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]Πηγή

Απάντηση