Ροντέο στη Γ.Σ. του ΠΣΑΠ

0
7


Σκηνές απείρου κάλλους με ύβρεις και βαριές κατηγορίες διαδραματίστηκαν στη γενική συνέλευση του ΠΣΑΠ στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, υπήρξε έντονη γκρίνια από αρχηγούς ομάδων που εκπροσωπούσαν τους συμπαίκτες στους συλλόγους τους, ότι δεν έχει γίνει ακόμα πράξη το εγγυητικό ταμείο του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές όπου άναψαν τα αίματα. Με τη μορφή σκληρών χαρακτηρισμών, ακούστηκαν κατηγορίες προς ανθρώπους του ΠΣΑΠ, που άγγιζαν τα 4.000 ευρώ για ανθοδέσμες, τα 900 ευρώ για κουστούμι ενός μέλους, και τα 6.500 ευρώ, τα οποία λάμβανε ως μεικτό μισθό άνθρωπος του συνδέσμου. Παράλληλα, ακούστηκαν υπέρογκα ποσά για τη βαφή απλά και μόνο ενός δωματίου!!!

Υπήρχαν ουσιαστικά τρία στρατόπεδα, εκείνοι οι οποίοι υπερασπίζονταν τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο ΠΣΑΠ, εκείνοι οι οποίοι κατηγορούσαν για αλόγιστες σπατάλες τους ανθρώπους που έκριναν τις τύχες του συνδέσμου, ενώ υπήρχε και μια σημαντική μερίδα αρχηγών, οι οποίοι μη γνωρίζοντας το θέμα, πήγαν απροετοίμαστοι στη ΓΣ και φρόντισαν να κρατήσουν μια ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να υπάρξουν εξελίξεις από όλες τις πλευρές, έχοντας βέβαια η κάθε μια το δίκιο με το μέρος της, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια γεγονότα δεν τιμούν τον σύνδεσμο, ενώ μέχρι την επόμενη ΓΣ, η οποία υπολογίζεται ότι θα γίνει περίπου σε ένα τρίμηνο, σίγουρα θα δώσουν περισσότερα «επεισόδια» σε αυτό το… σίριαλ που ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: www.liganews.Source link

Αφήστε το μήνυμά σας