«Τα social media είναι εξαιρετικά ανθυγιεινά για την ψυχική υγεία»

44

Είστε 18 έως 85 ετών; Εάν ναι, κάντε κλικ εδώ!

Η Daisy Ridley ορκίστηκε να μην επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά ανθυγιεινά για την ψυχική υγεία των ανθρώπων», σύμφωνα με το NME.

«Όσο πιο πολύ διαβάζω για το άγχος στην εφηβεία, τόσο περισσότερο σκέφτομαι ότι είναι ανθυγιεινό. Είναι πολύ περίεργο οι νέοι να κοιτούν διεστραμμένες εικόνες και να τις μιμούνται», δήλωσε ηηθοποιός, αναφερόμενη στην επιρροή των social media.

Σε μια συνέντευξή της στο Glamour, η Ridley ανακοίνωσε ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram τον προηγούμενο Ιούλιο, λόγω άσεμνων σχολίων.

«Έκανα μια ανάρτηση σχετικά με τους κανονισμούς για τη χρήση όπλων, καθώς συμμετείχα στο αφιέρωμα των Teen Choice Awards για τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα σχόλια που έλαβα για την εικόνα μου εκείνο το βράδυ δεν ήταν ευγενικά. Και τότε αποφάσισα να το διαγράψω. Δεν περιμένω να σχολιάσουν ότι “είμαι εκπληκτική”, αλλά δεν περίμενα να διαβάσω και προσβλητικά σχόλια για το δέρμα μου», είπε η Ridley.

Η πρωταγωνίστρια του Star Wars αποκάλυψε πρόσφατα την καθημερινή μάχη της με τις κρίσεις άγχους. «Προτεραιότητα είναι ο εαυτός μου. Πέρυσι πάλευα να ξεπεράσω το άγχος μου, γι’αυτό αν δεν είμαι ψυχικά υγιής, ή νιώθω εξαντλημένη από την έκθεση της δουλειάς και του εαυτού μου, δεν θα έχει μείνει τίποτα που να μπορώ να μοιραστώ όταν με πλησιάζουν άνθρωποι».

Πηγή: NME 

loading...


Πηγή link